Beschoeiing plaatsen

Heijboer Tuinhout is de specialist als het gaat om een beschoeiing plaatsen. Voor het versterken van uw oever of het plaatsen van een verhoging bent u bij Heijboer Tuinhout op het juiste adres. Met jaren van kennis en kunde plaatsen wij houten beschoeiingen op maat en uiteraard volledig aangepast aan uw eigen stijl. Uw vakman staat voor u klaar en neemt een schoeiing plaatsen geheel uit handen!

Bespreek de mogelijkheden

Beschoeiing of damwand

Een hoogwaardige beschoeiing plaatsen is van fundamenteel belang als het gaat om het verhogen van uw tuin of het verstevigen van uw oever. Om verzakking en het afbreken van grond te voorkomen is een stevige grondkerende constructie gewenst.

beschoeiing-plaatsen-300x225Een beschoeiing wordt met name ingezet voor oevers en verhogingen met een laag hoogteverschil. Een damwand is voor oevers en verhogingen met een groter hoogteverschil aangezien dit een andere constructie betreft. Heijboer Tuinboer levert ook damwanden. Om verzakkingen en/of schade te voorkomen is het daarom noodzakelijk om de juiste constructie te gebruiken. Laat een schoeiing plaatsen of andere constructieve werkzaamheden in de tuin daarom altijd uitvoeren door specialisten! Neem hiervoor contact op met Heijboer Tuinhout.

Offerte aanvragen

Veilige constructie

Beschoeiingen worden geplaatst met hardhouten palen met daarop gemonteerd de beschoeiingsschotten. Zo bent u verzekerd van een veilige constructie. Heijboer Tuinhout maakt voor u een beschoeiing op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Samen met u maken wij een plan en bekijken wij de mogelijkheden. Een beschoeiing plaatsen door Heijboer betekent veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

schoeiing-plaatsen-300x225Door een beschoeiing te plaatsen wordt uw tuin steviger en kunt u daar het bestemmingsplan op inrichten. Zo kunt u met een gerust hart een terras aanleggen. Heijboer Tuinhout kan u daarin ook voorzien. Wij zijn specialist in alles wat met tuinhout te maken heeft. Of het nu een schoeiing plaatsen betreft, het bouwen van een kapschuur of een complete tuinaanleg; Heijboer is u graag van dienst!

Wij zijn actief in de regio Zuid-Holland en daarbuiten. Wij verwelkomen u graag.

 

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

 

Vraag offerte aan

Formulier - Informatie aanvragen

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag over een product?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.