Carports

Een carport is een alternatieve plek om een auto te plaatsen wanneer er geen garage aanwezig is. Behalve het feit dat de auto onder een carport grotendeels beschermt is tegen neerslag heeft een carport nog meer voordelen. Enkele belangrijke voordelen zijn het niet noodzakelijk aanwezig hoeven zijn van een fundering met heipalen en het relatieve kostenvoordeel ten opzichte van een garage. Naast dat een carport functioneel is kan het ook visueel een toevoeging voor de tuin zijn

Bij een carport is het van belang dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die in een stevige constructie verwerkt worden. Wij zijn in staat om uiteenlopende typen carports te maken, eventueel in combinatie met een pergola of een openslaande deur.

Dakbedekking

Als dakbedekking kunt u denken aan transparante golfplaten of polycarbonaatplaten welke lichtdoorlatend zijn. Ook een plat dak is een mogelijkheid met epdm dakfolie. Ook is het mogelijk om een pergola contructie te maken zonder dakbedekking. De carport heeft dan vooral visueel een toegevoegde waarde en kunt u bijvoorbeeld laten begroeien met een klimplant.

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan