Damwand plaatsen

damwandOp zoek naar een vakman op het gebied van tuinhout? Heijboer Tuinhout kunt u onder andere inschakelen voor een damwand plaatsen of beschoeiing maken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van houten vlonders, houten prieel en houten terrasoverkappingen. Damwand plaatsen of vlonder aan laten leggen? Heijboer Tuinhout is uw partner bij uitstek!

Bespreek de mogelijkheden

Damwand plaatsen door Heijboer Tuinhout

Ligt uw tuin aan het water en wilt u de oever versterken? Een damwand plaatsen is de ideale oplossing! Een damwand plaatsen zorgt ervoor dat de grond niet meer afbrokkelt en in het water valt. Bovendien krijgt de grond extra stabiliteit en ontstaan er mogelijkheden voor een terras aan het water.

Ligt uw tuin hoger en bestaat de rand uit een helling? Dan is een damwand plaatsen van essentieel belang. De constructie van diverse geschakelde hardhouten profielen zorgt voor een solide en onderhoudsarme grondkering met een zeer lange levensduur. Een damwand plaatsen die aansluit op uw terras of ander beschikbaar grondoppervlak? Door middel van houten vlonder kan een fraaie aansluiting worden gemaakt. Eventuele verschillen in hoogte kunnen worden overbrugt met een trapje. Het resultaat is één geheel met een hoogwaardige afwerking.

Heijboer tuinhout is specialist op het gebied van damwanden plaatsen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij kunnen u tevens voorzien van een gratis offerte op maat. Een damwand plaatsen laat u over aan de experts van Heijboer Tuinhout!

Maak kennis

Vragen over een damwand plaatsen?

Heeft u nog vragen over de voordelen en/of kosten van een damwand plaatsen? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of bellen met telefoonnummer 06 41 50 42 10. Een damwand plaatsen laat u over aan de experts van Heijboer Tuinhout!

 
Vraag offerte aan

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan

Producten