Kapschuur

Een kapschuur is met de ongelijke kapconstructie met stoere balken en staanders en sieraad in elke tuin. Uw kapschuur maken we geheel voor u op maat uit losse balken, palen en planken van vurenhout, lariks douglas hout of eiken. Lariks douglas hout is met de mooie uitstraling heel goed geschikt voor het maken van een kapschuur. Eiken hout geeft een stoere en robuuste uitstraling en kleurt mooi lichtgrijs. Als wandbetimmering wordt veelal zweeds bevelsiding rabat 17,5cm gebruikt. Dit is in groen geimpregneerd vurenhout, blank lariks, bruin geimpregneerd lariks of in de kleur zwart verkrijgbaar. Als dakbedekking gebruiken we vaak dakpanprofielplaten of echte keramische of oude hollandse dakpannen. Een mooie zinken mastgoot maakt het plaatje compleet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bespreken graag de mogelijkheden
mogelijkheden bespreken

3d Ontwerp en montage kapschuur

Heijboer Tuinhout maakt uw kapschuur geheel naar uw wensen op maat en zorgt voor de plaatsing van de kapschuur. Ook het bouwrijp maken en plaatsen van de fundering kunnen wij verzorgen. We geven u graag een prijsindicatie of komen bij u langs om ter plaatse de situatie te zien en uw wensen en mogelijkheden te bespreken zodat we een offerte op maat kunnen maken. De basis van uw kapschuur is een goed ontwerp. Wij maken een 3d ontwerp van uw kapschuur zodat vooraf duidelijk is hoe deze gaat worden.

voorbeeld eiken kapschuur met 3d ontwerp

Deze eiken kapschuur heeft eiken staanders en gordingen van 20x20cm en in de nok een eiken nokgording van 10x30cm. De spanten zijn van 8x20cm. De schoren zijn in de maat 15x15cm. Ook de boeidelen en windveren zijn in eikenhout uitgevoerd. Op het dak liggen oude hollandse pannen met een mooie zinken mastgoot.

Kapschuur vurenhout

We maken gebruik van geimpregneerd Noord Europees vurenhout. Het vurenhout is behandeld en prima geschikt voor deze toepassing en kan indien gewenst in kleur gebeitst of geverfd worden. Dit hout is voorradig en is qua prijs interessant ten opzicht van eiken of lariks hout.

Douglas kapschuur

het lariks douglas hout van deze kapschuur is bruin geimpregneerd

Lariks kapschuur

Met blanke lariks balken en staanders en zwart bevelsiding rabat 17,5 cm werkend