Geniet meer van het buitenleven met een tuinhuis met overkapping


tuinhuis met overkappingEen tuinhuis met overkapping is toepasbaar in verschillende situaties. U kunt niet alleen uw terras laten overkappen, maar u kunt ook een tuinhuis inclusief overkapping of schuur met overkapping laten plaatsen.

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden in uw tuin verzorgt Heijboer Tuinhout een professionele overkapping. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan direct gratis een afspraak, wij helpen u graag verder.

Mogelijkheden bespreken
 

De voordelen van een schuur met overkapping

Een schuur wordt al snel multifunctioneel wanneer u deze laat uitbreiden met een houten overkapping. Zo geeft het u vele voordelen:

  • Langer beschut buiten zitten
  • Knusse zithoek creëren
  • Overdekte parkeerplek voor voertuigen
  • Meer dimensie in uw tuin

Zo heeft u naast een tuinhuis of schuur, die u kunt gebruiken als opbergruimte of zitplaats, nog een extra overkapping waar u meer van het buitenleven kan genieten.

kies voor een duurzame overkapping die geheel aan uw wensen voldoet

Voor een lange levensduur van uw schuur of tuinhuis inclusief overkapping is het belangrijk om te werken met de juiste materialen en een professionele constructie. Zo kunt u verzakkingen in de toekomst voorkomen.

Heijboer Tuinhout is ervaren in het maken van overkappingen op maat. Wij werken met verschillende materialen, waardoor de mogelijkheden uitgebreid zijn. Zo kunnen wij een tuinhuis inclusief overkapping maken die geheel aan al uw wensen voldoet. Zo is het ook mogelijk om een extra berging toe te voegen aan uw overkapping

Bekijk onze projecten ter inspiratie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een tuinhuis met overkapping? Bekijk ons portfolio van eerdere opgeleverde overkappingen. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Heijboer Tuinhout levert maatwerk. Alle nodige werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Zo heeft u slechts een contactpersoon en wordt de oplevering snel en efficiënt uitgevoerd. Wilt u een prijs indicatie? Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
 

Vragen omtrent een tuinhuis met overkapping?

Heeft u nog vragen omtrent een tuinhuis of schuur inclusief overkapping? Of bent u wellicht geïnteresseerd? Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte. U kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier, of direct bellen met Maarten Heijboer via
06- 41 50 42 10