Houten prieel

Een houten prieel geeft u de gelegenheid om tot laat te genieten van de tuin. Een heerlijke zitplek om nog even te kijken naar de ondergaande zon of een schaduwrijke locatie voor de hete zomerdag. Een tuinprieel hout is de perfecte oplossing om de leefruimte van uw woonkamer te vergroten naar de tuin!

Tuinprieel hout

De tuinprieel hout is er in verschillende soorten en maten. Wilt u graag een klein, knus houten prieel? Of liever een groot tuinprieel hout waar u met uw hele familie kunt zitten? De houten prieel wordt op maat geleverd, waardoor u precies de prieel krijgt die u wenst.

Bij de keuze van de houten prieel is de uitstraling een aandachtspunt. Een Tuinprieel Hout is vrijwel altijd een blikvanger in de tuin. Heijboer Tuinhout is ervaren in het maken en plaatsen van tuinprieelen. We helpen u bij deze keuze van het soort hout, het formaat en impregneren. De houten prieel wordt compleet opgeleverd met hemelwaterafvoer, dakbedekking en indien gewenst glaswerk. U kunt rekenen op een professionele constructie met een lange levensduur.

Meer informatie houten prieel

Bent u geïnteresseerd in een houten prieel? Heijboer Tuinhout informeert u graag over de mogelijkheden. Neem met ons contact op via T. 06 41 50 42 10 of ons contactformulier.

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan