houten vlonders

Een houten vlonder is een mooie toevoeging op een grasmat of betegelde tuin. Het voegt bovendien een extra dimensie toe, door zowel de houtkleur als de andere structuur. Gras en steen zie je overal, maar hout? Heijboer Tuinhout is gespecialiseerd in tuinhout en bouwt uw houten vlonders op maat.

Een vlonder kan dienen als een origineel houten terras in de tuin. Zo’n terrasvlonder creëert optisch een losse op zichzelf staand terras, ideaal voor bijvoorbeeld een tafel met stoelen. Ook kunnen we een houten vlonder aan of op het water maken, ideaal voor een bootje in de zomer, of om aan het water te zitten. Ook is het mogelijk om een houten vlonder te combineren met bijvoorbeeld een overkapping van hout, om het nog nét ietsje sfeervoller te maken.

Omdat wij houten vlonders op maat aanleggen, is er veel mogelijk. Denk aan verhogingen (eventueel met een houten trappetje). Ook een verdiepte vlonder is mogelijk, wat ideaal is voor een vlonder aan het water. We maken dan eventueel een beschoeiing en trap ernaartoe voor een mooi geheel. Maatwerk betekent bovendien ook dat specifieke afmetingen die aansluiten bij uw tuin tot de mogelijkheden behoren, evenals een overkapping of hekwerk om uw tuin compleet te maken.

Wij vinden het belangrijk dat de houten vlonders lang mee gaan. Daarom maken wij gebruik van hardhout. Daarnaast is een stevige onderconstructie ook van belang, evenals een worteldoek om te voorkomen dat uw vlonder overgroeit wordt met onkruid. Wilt u een vlonder aanleggen? Neem dan vooral contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u verder!

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan