Kapschuur bouwen

Een kapschuur bouwen kan met verschillende soorten hout om bijvoorbeeld een mooi overdekt gedeelte in uw tuin te creëren. Bij Heijboer Tuinhout staan onze specialisten voor u klaar om een project op maat te realiseren. Wij verzorgen voor u het ontwerp en de uitvoering, daarnaast is er altijd gratis advies op locatie mogelijk.

  • Specialist in vakkundig plaatsen van tuinhout
  • Uitstekende prijs-en kwaliteitsverhouding
  • Zelfservice tuinhout
  • Maatwerk en grootschalige projecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Een kapschuur bouwen vereist specialistisch werk en hoogwaardig materiaal. Neem contact op met Heijboer Tuinhout voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.
Bespreek de mogelijkheden

Door 3D-technologie altijd een schuur op maat

Een tuin welke volledig in uw stijl is. Dat is natuurlijk wat u wilt. Met behulp van onze 3D-technologie kunnen wij een kapschuur bouwen welke volledig voldoet aan uw wensen. Tijdens de ontwerpfase van een schuur op maat bespreken wij onder andere de houtkeuze met u. Vervolgens kijken wij naar het soort dakbedekking. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit vurenhout, eikenhout, Lariks of Douglas hout. Wij voorzien u van advies betreft de juiste houtsoort en dakbedekking.

kapschuur-bouwen-300x193

Voor de dakbedekking maken wij gebruik van materialen als dakpanprofielplaten, keramische of oud-Hollandse dakpannen. Ook een dak van polycarbonaat behoort tot de mogelijkheden, zo creëert u veel licht in uw schuur. Heeft u andere wensen? Geef dit aan ons door zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bekijken. Vervolgens kunnen wij een kapschuur bouwen die volledig voldoet aan uw wensen.
Een schuur laten bouwen kunt u volledig over laten aan onze specialisten. Vraag een offerte aan en wij komen kosteloos langs op locatie. Zo kunnen wij ter plaatse uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Offerte aanvragen

Maatwerk schuur laten bouwen

Een kapschuur kan op verschillende manieren worden ingericht. U kunt een kapschuur bouwen met een hoog dak of bijvoorbeeld met een opbergmogelijkheid. Een schuur laten bouwen door Heijboer Tuinhout betekent altijd een schuur op maat. Inspiratie opdoen? Bekijk ons portfolio voor een inzicht de projecten welke wij met passie hebben gerealiseerd.

Voorkom onherstelbare schade

Bij een schuur laten bouwen komt het een en ander kijken. Zo is een stevige ondergrond belangrijk om verzakking en lekkages te voorkomen. Als u een kapschuur laat bouwen zal dan ook de fundering goed worden geïnspecteerd. Laat dit altijd door specialisten doen, zo voorkomt u (water)schade aan uw schuur en andere gevaarlijke situaties!
schuur-laten-bouwen-300x200Een kapschuur geeft uw tuin ontzettend veel sfeer. Het geeft een heel ander aanzicht dan traditionele schuren.

Wij helpen u graag bij het verfraaien van uw tuin. Uw wensen en uw ideeën, daar gaan wij keihard mee aan de slag! Een schuur laten bouwen zoals u het voor ogen heeft is bij Heijboer Tuinhout slechts een kwestie van tijd. Wij werken snel en efficiënt! Ons werkgebied concentreert zich in de regio Zuid-Holland en net daarbuiten. Wij zien u graag snel bij Heijboer Tuinhout!

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan