Kapschuur bouwen

Een op maat gemaakte houten kapschuur bouwen met Heijboer Tuinhout betekent langdurig en optimaal genieten. Wij zijn specialist in het bouwen van kapschuren en gebruiken hiervoor de beste materialen. Of u nu een eiken houten kapschuur wilt of Douglas hout; uw wensen staan bij ons centraal!

Door 3D-technologie altijd een schuur op maat

Een kapschuur bouwen kan in vele verschillende soorten en maten. Aan standaardafmetingen heeft u niets. Een kapschuur moet precies passen in uw tuin. Elke tuin is immers anders! Met onze 3D-technologie bouwen wij een kapschuur geheel op maat. U heeft de keuze uit vurenhout, eikenhout, Lariks of Douglas hout; uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren.

kapschuur bouwenVoor de dakbedekking maken wij gebruik van materialen als dakpanprofielplaten, keramische of oud-Hollandse dakpannen. Ook een dak van polycarbonaat behoort tot de mogelijkheden, zo creëert u veel licht in uw schuur. Heeft u andere wensen? Geef dit aan ons door zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bekijken. Vervolgens kunnen wij een kapschuur bouwen die volledig voldoet aan uw wensen. Bij ons staat service hoog in het vaandel!

Neem contact op
 

Maatwerk schuur laten bouwen

Een kapschuur kan op verschillende manieren worden ingericht. U kunt een kapschuur bouwen met een hoog dak of bijvoorbeeld met een opbergmogelijkheid. Een schuur laten bouwen door Heijboer Tuinhout betekent altijd een schuur op maat. Inspiratie opdoen? Bekijk onze eerdere kapschuur bouwprojecten!

Voorkom onherstelbare schade

Bij een schuur laten bouwen komt het een en ander kijken. Zo is een stevige ondergrond belangrijk om verzakking en lekkages te voorkomen. Als u een kapschuur laat bouwen zal dan ook de fundering goed worden geïnspecteerd. Laat dit altijd door specialisten doen, zo voorkomt u (water)schade aan uw schuur en andere gevaarlijke situaties!

schuur laten bouwenEen kapschuur geeft uw tuin ontzettend veel sfeer. Het geeft een heel ander aanzicht dan traditionele schuren. Wij helpen u graag bij het verfraaien van uw tuin. Uw wensen en uw ideeën, daar gaan wij keihard mee aan de slag! Een schuur laten bouwen zoals u het voor ogen heeft is bij Heijboer Tuinhout slechts een kwestie van tijd. Wij werken snel en efficiënt! Ons werkgebied concentreert zich in de regio Zuid-Holland en net daarbuiten. Wij zien u graag snel bij Heijboer Tuinhout!

TuinvlondersBeschoeiing plaatsenTuinhuisje met overkappingTerras overkapping makenSchuur met overkappingBlokhut met verandaDamwand plaatsenSchutting inclusief plaatsenLuxe tuinhuizen