Nieuwbouw projecten

De tuinen van nieuwbouwwoningen moeten nog geheel aangelegd worden. Op de erfgrenzen worden schuttingen geplaatst. Bij woningen aan het water kan een beschoeiing en een vlonder gemaakt worden. De grond van net opgeleverde woningen is meestal niet geschikt voor bestrating of beplanting en dient afgegraven te worden en aangevuld met zand en tuinaarde zodat de tuin geheel aangelegd kan worden. Het heeft voordelen om deze werkzaamheden samen met de buren uit te laten voeren.

Voordelen collectief inkopen

Door als bewoners van nieuwbouwwoningen deze werkzaamheden gezamenlijk uit te laten voeren profiteert u van de voordelen:

  • collectieve kortingen en prijsafspraken. Door gezamenlijk af te nemen van kan er een interessante korting gegeven worden. Hoe meer er tegelijkertijd geleverd en geplaatst wordt des te meer korting er gegeven kan worden.
  • één geheel in de tuinen. door gebruik van dezelfde materialen en manier van plaatsen wordt het één geheel.
  • Snelle en efficiënte uitvoering van werkzaamheden. Doordat het werk bij meerdere woningen tegelijkertijd uitgevoerd kan worden kan er efficiënt en dus sneller geplaatst worden.

Heijboer Ideale partner

Heijboer Tuinhout is de ideale partner om uw uw werk collectief uit te laten voeren. Wij hebben veel ervaring met plaatsen van schuttingen, vlonders en beschoeiingen bij meerdere woningen tegelijkertijd. Wij leveren kwaliteit bewust werk en denken graag met u mee in het vinden van maatwerk oplossingen. We maken graag een collectieve aanbieding voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan