Poorten en deuren

Een tuindeur, een schutting poort of een ander soort deur of poort in uw tuin: Heijboer Tuinhout maakt het maar al te graag voor u. U heeft veel keus, want naast standaardproducten leveren wij ook maatwerk. Onze specialiteit zit in het maatwerk: als tuinhout specialist bieden wij graag de meest passende oplossing die voldoet aan al uw wensen aan eisen. Grofweg onderscheiden we drie soorten poorten en deuren: hekwerk poorten, dubbel openslaande poorten en tuin- en schuttingdeuren. Hekwerk poorten sluiten uw tuin of oprit af van de weg, maar bieden tegelijkertijd de mogelijkheid om wel gemakkelijk de tuin te betreden, ook met uw auto. Een houten poort maken wij op maat, afhankelijk van de locatie en de afmetingen. Bij een brede doorgang maken wij een dubbele poort, bij een smalle doorgang zoals een voetpad, maken we een enkele houten poort. Een andere optie voor soortgelijke situaties is een dubbel openslaande poort van hout. Als deze gesloten zijn, is de tuin van buitenaf niet in te zien, in tegenstelling tot de hekwerkpoorten. We maken de houten poorten op maat op een metalen frame, tot een maximum breedte van vier meter. De hoogte bedraagt 1 meter 80 of hoger. Omdat het maatwerk is is het ook mogelijk om beide zijden verschillende te maken, zodat er bijvoorbeeld één poort is van 1 meter breed en één van 3 meter breed. Zo is er een lichte poort voor dagelijks gebruik maar kan de auto er ook in en uit! Tot slot plaatsen wij natuurlijk ook de traditionele houten tuindeur. Een houten tuindeur kan geplaatst worden tussen elke soort omheining, van schutting tot struik tot muur. Omdat wij ze op maat maken zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien voorzien wij uw tuindeur ook van een slot en een stalen frame. Een houten tuindeur of houten poort kopen betekent bij ons dus meer dan een los product aanschaffen. Wij kijken graag mee naar uw situatie en ideeën, om zo het beste eindresultaat te bewerkstelligen!

TUINPOORTEN EN SCHUTTINGDEUREN

De standaard tuinpoorten en schuttingdeuren zijn er in geïmpregneerd vurenhout of bangkirai hardhout. De poorten zijn met planken horizontaal of verticaal, zodat dit aansluit bij de lijnen van de rest van de schutting. Het frame is van hout of met een stalen frame, wat extra stevigheid geeft aan de poort. Deuren worden voorzien van cilinderslot. De tuinpoorten zijn standaard in de maten 90, 100, 110 en 120 cm breed te verkrijgen maar kunnen ook op maat gemaakt worden tot 2m breed toe. Meest geplaatst worden de verticale deuren met stalen frame en een cilinderslot van 100cm breed.

Soorten Poorten en Deuren

Tuinpoorten en schuttingdeuren

Dubbele openslaande poort

Dubbele openslaande poorten

houten hekwerk

 Houten hekwerk poort

 


DUBBELE OPENSLAANDE POORTEN

Heijboer Tuinhout maakt en plaatst brede dubbele poorten. De tuin is hierdoor geheel af te sluiten maar blijft wel toegankelijk voor bijvoorbeeld auto of aanhanger. Deze poorten zijn met een stalen frame in hoogte 180 of eventueel hoger en in elke gewenste breedte tot 4m breed verkrijgbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk de looppoort met deurklink en cilinderslot 1m breed te maken en de secundaire poort 2m breed. Zodat de looppoort niet te zwaar is maar de totale poort wel 3m breed is. De secundaire poort wordt met grendels in de grond en bovenbalk vastgezet.


 

HOUTEN HEKWERK POORT

Deze houten hekwerk poorten zijn een mooie afsluiting van de voortuin of oprit. Deze poorten maken wij op maat, een brede dubbele poort voor een oprit of een enkele poort voor een looppad. Ook de vaste hekwerken maken we op maat.

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan