Schuur met overkapping

Bij ons kunt u elk seizoen genieten van de buitenlucht door een schuur met overkapping.
U kunt uw schuur met overkapping op maat laten maken door Heijboer Tuinhout. Op het moment dat u een schuur met overkapping laat maken door Heijboer tuinhout wordt u geholpen door de beste vakmensen die gespecialiseerd zijn in overkapping. Of het nu gaat om onderhoud, aanleg of vernieuwing van uw tuin, bij Heijboer Tuinhout kunt u rekenen op kwaliteitsbewust werk, persoonlijk advies en maatwerk. Ons uitgangspunt zijn tevreden klanten.

Bespreek de mogelijkheden

Heijboer Tuinhout is de specialist op het gebied van overkappingen

Heijboer Tuinhout is de geschikte vakman als het gaat om een schuur met overkapping. Wij gaan altijd vakkundig te werk als het gaat om het plaatsen van tuinhout. U kunt hierbij denken aan: schuttingen, houten vlonders, houten prieel of terrasoverkappingen, veranda’s, poorten en nog veel meer. Een schuur met overkapping kan functioneren als een overdekte parkeerplek voor uw auto of andere motorvoertuigen, maar ook als een knusse zit plek. Verder voor een lange levensduur van uw schuur met overkapping is het belangrijk om te werken met de juiste materialen en een professionele constructie.

De mogelijkheden voor een schuur met overkapping

Er zijn diverse mogelijkheden voor een schuur met overkapping. U kunt kiezen uit verschillend materiaal, kleuren, model en formaat. Heijboer Tuinhout levert maatwerk, waardoor u de terrasoverkapping kunt krijgen die u wenst. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen, daarbij weten wij wat hard werken is. Met ons ijzer sterk team bouwen we elke schuur met overkapping tot een succes. Dit doen we snel en efficiënt.

Vraag offerte aan

Heeft u vragen voor een schuur met overkapping

Bent u geïnteresseerd in een schuur met overkapping of heeft u nog vragen? U kunt vrijblijvend contact met ons op nemen voor advies en/of offerte. Bovendien kunt u met ons contact opnemen via ons contactformulier. Of bel direct met Maarten Heijboer via T. 06 41 50 42 10.

Persoonlijk contact
con2-tuinhuizen

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan