Schuur op maat

Uw tuin verfraaien met een schuur op maat? Met de keuze uit vele soorten hout, kleuren, daken en afwerkingen kunt u bij Heijboer Tuinhout alle kanten op. Wij plaatsen en monteren vaak uw schuur op maat al binnen één dag! Zo kunt u snel en langdurig genieten van uw schuur. Wij gaan persoonlijk met u om de tafel om al uw wensen te bespreken. Wij maken graag kennis met u. Neem contact met ons op via: 06-41504210.

Een houten schuur op maat gemaakt is een langetermijninvestering. Wij gebruiken duurzaam materiaal voorzien van een Komo certificaat. Hierdoor kunt u langdurig van uw schuur genieten. Bij ons heeft u de keuze uit lariks hout, Douglas hout, vurenhout, red ceder hardhout of eikenhout. Uiteraard staan wij open voor al uw persoonlijke wensen. Naast de keuzes in houtsoort, kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten daken. Of u nu een plat dak, punt dak of lessenaarsdak wilt, wij kunnen het voor u verzorgen.

Wij gaan samen met u om de tafel om uw schuur op maat op papier te zetten. Zo krijgt u inzicht in de plannen en kunt u gemakkelijk bijsturen. Door de uitgebreide tekening kunnen wij gemakkelijk een passende offerte voor u creëren.

Offerte op maat aanvragen

Tuinberging op maat

U kunt bij Heijboer Tuinhout niet alleen terecht voor een houten schuur op maat gemaakt maar ook voor een tuinberging op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een overdekte plek waar u uw fietsen of kussen droog kunt houden? Een tuinberging op maat is dan ideaal. Op basis van hetgeen u in de berging wilt plaatsen, kan de tuinberging volledig op maat worden aangepast. Wel zo handig! Impressie krijgen? Kijk dan onze eerdere tuinberging op maat projecten.

Heijboer Tuinhout is uw partner als het gaat om een tuinberging op maat of een houten schuur op maat gemaakt. Wij hebben legio mogelijkheden en bieden daarbij snelle service. Bij ons bent u gegarandeerd van kwaliteit waardoor u lang plezier heeft van uw schuur of tuinberging. Wij zijn uitsluitend werkzaam in de regio Zuid-Holland. Wij heten u van harte welkom bij Heijboer Tuinhout.

Een greep uit onze diensten:
Kapschuur bouwenTuinvlondersTuinhuisje met overkappingLuxe tuinhuizenTuinhuis op maatHouten tuinhuis op maat

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan