Sierbestrating

Naast het plaatsen van schuttingen, vlonders en tuinhuizen is Heijboer Tuinhout ook sterk in het aanleggen van uw sierbestrating. Wilt u een nieuw terras van natuursteen tegels aan laten leggen? Of een pad van klinkers? Voor Heijboer Tuinhout is dit geen probleem. De aanleg of renovatie van de gehele tuin is bij ons in goede handen.

Voor sierbestrating zijn de volgende punten van belang

zandbedDe basis moet goed zijn: Het zandbed onder de sierbestrating is de basis voor de sierbestrating. We zorgen ervoor dat er een goed zandpakket onder de sierbestrating aanwezig is en dat het goed verdicht is.Bij zwaar gebruik, zoals bij opritten en parkeerplaatsen, is een dikker zandpakket of een laag gebroken puin onder het zandbed noodzakelijk om spoorvorming te voorkomen

afvoerZorgen dat het water weg kan: Een goede afwatering is noodzakelijk om te zorgen dat water weg kan. Dit kan door het aanbrengen van afschot in de sierbestrating zodat water naar een lager punt loopt waar het weg kan. Soms is het noodzakelijk om een afvoergoot of een put te maken of een drainage aan te leggen in de grond. Per situatie bekijken we wat de beste oplossing is en adviseren wij u graag.

 

gereedschapWerken met de juiste gereedschappen: Voor een goed en mooi resultaat hebben we geinvesteerd in goede gereedschappen. Zo hebben we onder andere een diamant tafelzaag zodat we mooie rechte en strakke zaagsnedes kunnen maken in tegels. Hierdoor is het afwerkingsniveau erg hoogx

Waar kan ik de bestratingsmaterialen uitzoeken

Bestratingsmaterialen kunt u het beste ‘in het echt’ zien in plaats vanuit een folder of boekje. Pas dan kan je de echte kleuren en de afwerking van de sierbestratingsmaterialen zien en voelen. Een goede showtuin, een breed  leveringsprogramma en een goed advies is essentieel om de juiste keuze voor de bestratingsmaterialen te maken. Hiervoor kunt u het beste terecht bij onze leveranciers Snoei Tuinmaterialen in Bleiswijk en KPS in Delft. Zij hebben een grote showtuin, een breed leveringsprogramma en adviseren u graag in het maken van een goede keuze voor uw sierbestrating.

 

 logo-snoei logo-kpsdelft

 

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan