Houten vlonders

Houten vlonders geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw tuin. De vlonders kunnen dienen als alternatief voor het bestraten van de tuin, maar ook op een balkon geven houten vlonders een sfeervol, natuurlijk effect. Heijboer Tuinhout is specialist in het leveren en aanleggen van houten vlonders. Voor uw terras, balkon en steiger!

Mogelijkheden houten vlonders

De mogelijkheden van houten vlonders zijn uitgebreid. De vlonderdelen kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden en in alle denkbare afmetingen gemaakt worden. Ook het materiaal waaruit de vlonder opgebouwd is kan variëren. Een houten vlonder geeft sfeer onder een overkapping en in combinatie met bestrating en groen geeft een houten vlonder een mooie toevoeging aan uw tuin. Laat u inspireren door de foto’s verder op deze pagina en vraag een offerte aan

vlonder aan het waterVlonder aan het water

Hebt u een tuin aan het water? Met een vlonder aan het water vergroot u vaak het tuinoppervlak en creëert u een mooie plek aan het water waar je heerlijk kan zitten. Bij een verdiepte vlonder wordt vaak een beschoeiing gemaakt om de aarde te keren. De vlonder is dan met een trap te bereiken. Door de beschoeiing <link pagina beschoeiing> en de trap ook met de vlonderdelen af te timmeren ontstaat er één mooi geheel.

Constructie houten vlonders

Bij het plaatsen van houten vlonders is de onderconstructie waarop de vlonderdelen gemonteerd worden een aandachtspunt. Een optimale en professionele constructie zorgt voor een lange levensduur van de houten vlonders. Het montage team van Heijboer Tuinhout helpt u graag bij het bepalen van de juiste constructie.

montage2Het montage team van Heijboer Tuinhout krijgt u gegarandeerd:

  • Stevige onderconstructie van azobe hardhout.
  • Worteldoek onder vlonder tegen onkruid.
  • Montage vlonderdelen met RVS vlonderschroeven.

Hebt u vragen over de mogelijkheden van houten vlonders? Heijboer Tuinhout informeert u graag. U kunt met ons contact opnemen via T. 06 41 50 42 10 of via ons contactformulier.