Klimop Schutting

Zoekt u een natuurlijke en wintergroene afscheiding? Heijboer Tuinhout levert en plaatst uw klimop schutting zodat u binnen twee seizoenen een dichtgegroeide afscheiding heeft. Wilt u gelijk een dichte klimop schuting, dan is de kant en klaar haag van mobilane een oplossing.

Laat u inspireren of vraag een offerte aan

Laat u inspireren over de mogelijkheden met de klimop schutting door foto’s onder aan deze pagina.Vraag hier een Offerte aan voor het plaatsen van een klimop schutting door Heijboer Tuinhout of alleen voor de levering van de materialen en klimop planten. klimop planten

Losse planten tegen betongaas

Heijboer Tuinhout levert klimop planten direct van de kweker, in diverse lengtes en tegen een scherpe prijs. De klimop schutting wordt gemaakt door betongaasmatten tegen palen te plaatsen. Hiertegen wordt de klimop geplant, waarna de klimop zelfstandig kan gaan groeien. Afhankelijk van de lengte van de plant bij aankoop, het aantal planten per meter en de standplaats van de planten is op deze manier de gehele mat vaak na twee seizoenen al volledig begroeit met klimop. De betongaasmatten zijn er met verschillende maasafstanden: 75x75mm, 100x100mm en is verzinkt of verroest verkrijgbaar.Nu geplaatst vanaf 80,- Euro per meter klimop-schuttingNet geplaatst. Schutting van betongaas waartegen we om de 20cm de groenblijvende hedera helix hibernica van 2m hoog geplant hebben.
2011-12-24_15-37-19_606Na twee seizoenen. Eenzelfde schutting na twee seizoenen. De klimop schutting is helemaal dichtgegroeid.

Vraag een Offerte aan voor de losse planten, palen en betongaas of voor klimop schutting compleet inclusief plaatsen.

Kant en klaar haag van Mobilane

Een andere optie is het gebruik van kant en klaar haag van Mobilane. Deze volledig begroeide panelen kunnen kant en klaar geleverd en geplaatst worden, waardoor vaak binnen een dag een compleet begroeide afscheiding gerealiseerd wordt. Het voordeel van Mobilane producten is dat u direct gemak heeft en kunt genieten van het product; dit in tegenstelling tot los geplaatste klimopplanten, die enige tijd nodig hebben om de afscheiding te begroeien.Naast de kant en klaar klimophaag heeft Mobilane ook de kant en klaar beukenhaag, de kant en klaar ligusterhaag en kant en klaar systemen voor een groen dak. Bekijk de Mobilane folder voor meer informatie en vraag bij ons een Offerte aan voor de losse materialen of compleet inclusief plaatsen. kant en klaarhaagKant en klaar paneel van 120x180cm.Het paneel bestaat uit een stalen gaasframe met kokosvulling waarin de planten gegroeid zijn. Deze kan eenvoudig met bijbehorende beugels tussen twee palen in de grond gezet worden voor direct een groen resultaat.

DSC00209Direct een groene afscheiding. 
Direct na het plaatsen heeft u een groene afscheiding en privacy in de tuin.