Poorten en deuren

Van tuinhekken en schuttingpoorten tot brede dubbele poorten en hekwerken waar een auto met gemak doorheen kan: Heijboer Tuinhout bouwt en plaats het. We plaatsen vakkundig de standaard tuinpoorten en tuindeuren die in de handel verkrijgbaar zijn of maken uw tuindeur of tuinpoort op maat. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, voor alle gewenste afmetingen ontwerpen wij een poort of deur.

Bij de keuze voor een ontwerp, waarbij aspecten zoals horizontale of verticale planken, links- of rechtsdraaiend etc. een rol spelen, geven wij u een eerlijk, praktisch en realistisch advies. Al onze poorten en deuren worden voorzien van degelijk hang en sluitwerk.

 

Soorten Poorten en Deuren

Tuinpoorten en schuttingdeuren

 

Dubbele openslaande poort

Dubbele openslaande poorten

 

houten hekwerk

 Houten hekwerk poort

 

 

TUINPOORTEN EN SCHUTTINGDEUREN

De standaard tuinpoorten en schuttingdeuren zijn er in geïmpregneerd vurenhout of bangkirai hardhout. De poorten zijn met planken horizontaal of verticaal, zodat dit aansluit bij de lijnen van de rest van de schutting. Het frame is van hout of met een stalen frame, wat extra stevigheid geeft aan de poort. Deuren worden voorzien van cilinderslot. De tuinpoorten zijn standaard in de maten 90, 100, 110 en 120 cm breed te verkrijgen maar kunnen ook op maat gemaakt worden tot 2m breed toe. Meest geplaatst worden de verticale deuren met stalen frame en een cilinderslot van 100cm breed.


DUBBELE OPENSLAANDE POORTEN

Heijboer Tuinhout maakt en plaatst brede dubbele poorten. De tuin is hierdoor geheel af te sluiten maar blijft wel toegankelijk voor bijvoorbeeld auto of aanhanger. Deze poorten zijn met een stalen frame in hoogte 180 of eventueel hoger en in elke gewenste breedte tot 4m breed verkrijgbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk de looppoort met deurklink en cilinderslot 1m breed te maken en de secundaire poort 2m breed. Zodat de looppoort niet te zwaar is maar de totale poort wel 3m breed is. De secundaire poort wordt met grendels in de grond en bovenbalk vastgezet.


 

 

HOUTEN HEKWERK POORT

Deze houten hekwerk poorten zijn een mooie afsluiting van de voortuin of oprit. Deze poorten maken wij op maat, een brede dubbele poort voor een oprit of een enkele poort voor een looppad. Ook de vaste hekwerken maken we op maat.