Tuinhuis met overkapping

Een overkapping is toepasbaar in verschillende situaties. U kunt niet alleen uw terras laten overkappen, maar u kunt ook een tuinhuis met overkapping of schuur met overkapping laten plaatsen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden in uw tuin verzorgt Heijboer Tuinhout een professionele overkapping.

Schuur met overkapping

Een houten schuur wordt al snel multifunctioneel wanneer u deze laat uitbreiden met een overkapping. Een schuur met overkapping kan functioneren als een overdekte parkeerplek voor uw auto of andere motorvoertuigen, maar ook als een knusse zit plek waar u nog even kunt nagenieten van het buitenleven. Voor een lange levensduur van uw schuur met overkapping is het belangrijk om te werken met de juiste materialen en een professionele constructie. Zo kunt u verzakkingen in de toekomst voorkomen. Heijboer Tuinhout is ervaren in het maken van overkappingen op maat. We werken met verschillende materialen, waardoor de mogelijkheden uitgebreid zijn.

Tuinhuis met overkapping

Ook een tuinhuis kunt u uitbreiden met een overkapping. Voor een prachtig resultaat, worden de materialen afgestemd op de tuin en woning. Een tuinhuis met overkapping biedt u de mogelijkheid om in de zomermaanden langer te genieten van het buitenleven.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een tuinhuis met overkapping? Bekijk foto’s van eerdere opgeleverde overkappingen. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Heijboer Tuinhout levert maatwerk. Alle nodige werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Zo heeft u slechts een contactpersoon en wordt de oplevering snel en efficiënt uitgevoerd.

Vragen omtrent een tuinhuis met overkapping?

Heeft u nog vragen omtrent een tuinhuis met overkapping? Of bent u wellicht geïnteresseerd? Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte. U kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier, of direct bellen met Maarten Heijboer via T. 06 41 50 42 10.

 

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan