Tuinhuis op maat

tuinhuis op maat laten maken Wie zoekt naar een tuinhuis op maat kan bij Heijboer Tuinhout alle kanten op. Verschillende soorten daken en materialen, het is allemaal mogelijk. Wij bespreken samen met u uw wensen en leggen u een ontwerp op maat voor. Het is ons vak en onze passie om u te voorzien van een tuinhuis op maat dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Wij plaatsen uw tuinhuis op maat vaak in één dag tijd! Zitten wij binnenkort met u om de tafel?

Het voordeel van een tuinhuis op maat laten maken is dat er rekening kan worden gehouden met allerlei zaken zoals houtkleur, afmeting en uitstraling. Standaard tuinhuizen zijn beperkt in keuze. Als u een tuinhuis op maat door Heijboer Tuinhout laat verzorgen dan kunt u kiezen uit materialen als hardhout, vurenhout, eikenhout, Lariks of Douglas hout. Welk materiaal u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van een tuinhuis op maat van duurzaam geproduceerd hout met Komo certificaat!

Daarnaast heeft u keuze uit verschillende soorten daken. Een plat dak, lessenaarsdak, puntdak of bijvoorbeeld een tuinhuis met overkapping zijn onderdeel van de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen zoals bijvoorbeeld een raam in het dak, laat het ons weten. De mogelijkheden zijn legio en wij denken graag met u mee!

Mogelijkheden bespreken

Tuinhuis op maat laten maken

tuinhuis op maatEen van de meest belangrijke voordelen van een tuinhuis op maat laten maken zijn de mogelijkheden op het gebied van afmeting en afwerking. Wij zijn niet gebonden aan standaard maten en kunnen dan ook uw tuinhuis volledig passend maken. Dit is natuurlijk wel zo mooi voor uw tuin. U heeft de regie volledig in handen. Bent u benieuwd naar eerder afgeronde projecten? Bekijk onze tuinhuis op maat projecten.

Belangrijk bij de aanleg van een tuinhuis is de gebruikte techniek. U wilt te allen tijde verzakking voorkomen waardoor ook lekkage kan ontstaan en allerlei andere problemen. Bij een tuinhuis op maat laten maken, wordt de situatie ter plekke goed bestudeerd. Met wat voor ondergrond moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden?

Wij plaatsen uw tuinhuis bijna altijd binnen één dag. Zo kunt u snel genieten van uw tuinhuis op maat! Wij werken uitsluitend in de regio Zuid-Holland. Voor meer informatie, vragen en aanvragen kunt u contact met ons opnemen via 06-41504210. Tot ziens bij Heijboer Tuinhout.

Een greep uit onze diensten:
Kapschuur bouwenTuinvlondersTuinhuisje met overkappingLuxe tuinhuizenSchuur op maatHouten tuinhuis op maat

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan

Producten