Tuinvlonders

Bent u op zoek naar op maat gemaakte tuinvlonders en geheel naar smaak aangepast? Heijboer Tuinhout biedt houten tuinvlonders in verschillende vormen, kleuren en maten. Samen met u maken wij een functioneel ontwerp waardoor de vlonders altijd precies zijn afgestemd op uw tuin. Heijboer Tuinhout helpt u graag!

Maatwerk vlonder laten maken voor elke tuin

tuinvlonders-300x224Houten vlonders worden meestal geplaatst aan het water maar dit is geen vereiste. Vlonderplanken kunnen in elke tuin en op elke plek geplaatst worden. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en maken op basis daarvan een functioneel ontwerp. U kunt hierin al uw wensen kwijt. Wij maken tuinvlonders op maat en daarin staan uw verzoeken centraal!

 

Bespreek de mogelijkheden

Tuinvlonders kunnen in verschillende groottes en vormen maar ook in verschillende hoogtes worden aangelegd. Wilt u bijvoorbeeld een vlonder laten maken met een verhoging zodat uw tuin mooi aansluit? Dat kan. Door middel van een trap en het eventueel plaatsen van een beschoeiing wordt uw tuin één geheel. Daarnaast kan er op uw verzoek een ruimte worden gecreëerd waarin u planten kunt plaatsen en uiteraard is er ruimte voor verlichting, zodat u ook ’s avonds van uw tuin kunt genieten. Als u uw tuin wilt afsluiten met hekwerk, kunnen wij dat voor u verzorgen. Inspiratie opdoen? Bekijk eerdere tuinvlonderprojecten.

Langdurig genieten door de beste materialen

houtenvlondersHet plaatsen of vervangen van een terras of steiger van vlonderplanken is een klus dat goed moet gebeuren. U wilt immers niet dat er verzakkingen optreden of dat onkruid door de planken heen dringt. Daarnaast is goede afwatering van belang om houtrot te voorkomen. Een goede ondergrond is dan ook van groot belang als u vlonder wilt laten maken . Wij gebruiken hiervoor alleen de beste materialen.

Zo plaatsen wij een zogenoemde azobe hardhouten ondergrond en gebruiken wij een worteldoek tegen onkruid. Wij monteren uw tuinvlonder met RVS onderdelen. Een vlonder laten maken door Heijboer Tuinhout betekent dat u jaren verzekerd bent van een hoogwaardige en veilige tuinvlonder. Zo kunt u langdurig en optimaal genieten van uw tuinvlonders.

Wanneer een tuinvlonder plaatsen?

Een tuinvlonder laten maken kan in elk seizoen van het jaar. Nadat het ontwerp is vastgelegd gaan wij voor u aan de slag. Wij hanteren snelle en optimale service. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Of wilt u samen doen met buren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn actief in de regio Zuid-Holland en net daarbuiten. Een vlonder laten maken door Heijboer Tuinhout betekent kwaliteit en service!

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan