Vacatures

Wij zoeken ter versterking van ons team een

Ervaren zelfstandig Hovenier / Timmerman

De functie

Je bent dagelijks bezig met het bouwen en plaatsen van tuinhuizen, overkappingen, schuttingen, vlonders en andere houtconstructies voor buitentoepassing en legt tuinen aan met alle bijkomende werkzaamheden als grondwerk, sierbestrating, elektra, installatiewerk en dergelijke.

De kandidaat

Je hebt twee rechter handen, een bouwkundig inzicht en werkt en denkt op minimaal mbo niveau. Je werkt graag efficiënt en hebt ervaring met houtwerk en aanleggen van tuinen met alle bijkomende werkzaamheden zoals sierbestrating, grondwerk, elektra, installatiewerk en dergelijke. Je kan deze werkzaamheden zelfstandig of in teamverband uitvoeren, bent gemotiveerd, klantgericht en gaat voor het beste eindresultaat. Je houdt van fysiek bezig zijn en vindt het niet erg als het regent of koud is en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bezit in ieder geval rijbewijs B, bezit van rijbewijs BE is een pré.

We bieden:

Een uitdagende en variërende functie voor een 5-daagse werkweek. Arbeidsvoorwaarden volgens de hoveniers CAO

Leerling Hovenier

Volg je de BBL hoveniersopleiding en ben je op zoek naar een bedrijf om de praktijk te kunnen leren? Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste BBL leerling die gemotiveerd is, houdt van aanpakken en het vak graag wil leren. Je assisteert bij het bouwen en plaatsen van tuinhuizen, overkappingen, schuttingen, vlonders en andere houtcontructies voor buitentoepassing en je helpt bij het aanleggen van tuinen.

Spreekt een van deze vacatures je aan? Stuur of mail je sollicitatie en c.v. naar:

Heijboer Tuinhout

t.a.v. Maarten Heijboer – Herenweg 25 – 2751DD Moerkapelle – info@heijboertuinhout.nl – Meer informatie? 0641504210

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

 

Vraag offerte aan

Formulier - Informatie aanvragen

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag over een product?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.