Veranda bouwen

Wilt u meer genieten van uw tuin en het gehele jaar buiten kunnen zitten? Dit wordt met een veranda bouwen mogelijk! Met een veranda creëert u een unieke halfopen ruimte, die prima als verbindingsschakel tussen het huis en de tuin dient. De leefruimte van uw woonkamer wordt groter met een natuurlijke overgang naar uw tuin.

Voordelen veranda bouwen

Uw veranda bouwen met een gelijke vloerhoogte als uw binnenvloer zorgt ervoor dat u geniet van een gemakkelijk toegankelijk terras. Dit verbetert de overgang naar uw tuin en biedt onder andere prima zitmogelijkheden. Daarnaast biedt een veranda de voordelen zoals barbecueën in de winter, meer bewegingsvrijheid, schaduw in de zomer en verfraaiing van uw woning.

Aandachtspunten veranda bouwen

Een degelijke constructie is bij een veranda bouwen van belang. Door de balken en palen vakkundig te verbinden met het afdak bent u verzekerd van een veranda die bestand is tegen alle weersinvloeden.

Heijboer Tuinhout beschikt over de benodigde kennis, ervaring en materialen om een professionele veranda te bouwen. Wij leveren maatwerk, waardoor het voor u mogelijk wordt om de veranda volledig naar wens te bouwen. Wilt u een houten veranda, vrijstaande veranda, halfopen of juist gesloten overkapping? Heijboer Tuinhout ontwerpt en plaatst de veranda die aansluit op uw wensen en past bij uw woning.

Bij een veranda bouwen komen vaak ook andere werkzaamheden kijken, zoals het plaatsen van hemelwaterafvoer, dakbedekking en glaswerk. Heijboer Tuinhout levert u een compleet product, waardoor u slechts één contactpersoon heeft en de veranda bij oplevering geheel klaar is.

Meer informatie veranda bouwen

Bent u geïnteresseerd in een veranda bouwen? Of wenst u meer informatie? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier. Ook kunt u Maarten Heijboer bellen voor informatie of advies (T. 06 41 50 42 10). We spreken u graag.

 

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!

Vraag offerte aan